Rólam

Magyarul vagy angolul tartok jógaórákat.

Első jógaórán 2006- ban egy Bikram órán voltam és hol nagyobb, hol kisebb szünetekkel jógázgattam, majd elkezdtem egy 200 órás Sivananda oktatóképzést, ahol Ganga óráin leesett a tantusz, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni. Valami megmagyarázhatatlan módon megéreztem, hogy ez az én utam. 

A napi gyakorlás az életem részévé vált, ha kiesik a megszokott reggeli jógázásom, nem érzem jól magam. A Sivananda képzés előtt életem olyannyira zaklatott volt, hogy a jóga egy mentőöv volt számomra.

Egy közepes méretű betegségből és L- es méretű szorongásból gyógyítottak ki a légzőgyakorlatok és a meditáció. Ahogy a testem fejlődött, rugalmasabb lett, úgy vált az életem is szebbé.

3 éves kortól gyerekjóga oktatást is vállalok, tagja vagyok a Gyermekjóga oktatók országos közösségének, tartottam jógatábort gyerekeknek és terveim között szerepel, hogy a jövőben családi és  gyerekprogramokat vezessek.

Igaz hálám Gurumnak és mestereimnek a tudásért és őszinte köszönetem tanítványaimnak a figyelem és a kíváncsiság tüzéért, mely mélyen inspirál engem. Om.

A jógát nem lehet megtanulni, sosincs vége a tanulásnak, viszont pont ezért nem válik monotonná.
Az igazi jóga nemcsak testedet formálja, hanem az életedet is. Próbáld ki Te is!

Karmajóga

A karma jóga egy olyan önzetlen cselekedet, amikor nem várunk el semmi cserébe, csak jót teszünk, hogy tegyük és mert jól esik. Tulajdonképpen úgy néz ki, mintha mi segítenénk, bár igazából mi kapunk vissza sokkal többet.

Egy budapesti Anyaotthonban öröm jógát oktatni, fantasztikus érzés visszalátni a mosolygós arcokat. Egy ilyen óra után mindig más fényben nézek az életemre és tudom pontosan, hogy miért lehetek nagyon hálás.