Rólam

Magyarul vagy angolul tartok jógaórákat.

Első jógaórán 2006- ban egy Bikram órán voltam és hol nagyobb, hol kisebb szünetekkel jógázgattam, majd elkezdtem egy 200 órás Sivananda oktatóképzést, ahol Ganga óráin leesett a tantusz, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni. Valami megmagyarázhatatlan módon megéreztem, hogy ez az én utam. 

A napi gyakorlás az életem részévé vált, ha kiesik a megszokott reggeli jógázásom, nem érzem jól magam. A Sivananda képzés előtt életem olyannyira zaklatott volt, hogy a jóga egy mentőöv volt számomra.

Egy közepes méretű betegségből és L- es méretű szorongásból gyógyítottak ki a légzőgyakorlatok és a meditáció. Ahogy a testem fejlődött, rugalmasabb lett, úgy vált az életem is szebbé.

3 éves kortól gyerekjóga oktatást is vállalok, tagja vagyok a Gyermekjóga oktatók országos közösségének, tartottam jógatábort gyerekeknek és terveim között szerepel, hogy a jövőben családi és  gyerekprogramokat vezessek.

Igaz hálám Gurumnak és mestereimnek a tudásért és őszinte köszönetem tanítványaimnak a figyelem és a kíváncsiság tüzéért, mely mélyen inspirál engem. Om.

A jógát nem lehet megtanulni, sosincs vége a tanulásnak, viszont pont ezért nem válik monotonná.
Az igazi jóga nemcsak testedet formálja, hanem az életedet is. Próbáld ki Te is!

Vidovszky Júlia - Minősített jógaoktató