Magán jóga / Egyéni jógaóra
egészségtudatos, ám időhiányban szenvedők részére

Tudtad, hogy ülni egész egyszerűen nem egészséges?

Az ülés evolúciós szempontból nem az emberi szervezetre lett kitalálva. Hát igen ez elég rossz hír, de legalább tudhatod, hogy nem véletlenül fáj a hátad, nyakad, vállad ülőmunka közben. Még akkor is, ha tökéletesen ergonomikus irodabútorokat használsz. Szinte kivédhetetlen, hogy előbb-utóbb jelentkezzenek nálad is a kínzó tünetek. Kivéve, ha megfelelő és rendszeres testmozgással felvértezed a tested az ülés viszontagságainak elkerülésére. Ebben segít neked a Feelgood Yoga az otthonodban tartott magán jóga programjával.  

Mit mondanak azok, akiknek rendszeresen tartok magán jógaórát?

“Júliának a személyisége és a humorérzéke fogott meg. Végre valaki, aki nem egy komolykodó jógatanár, mellesleg az állandó hátfájdalmam is enyhült már az első hetekben. 6 hónap után viszont azt vettem észre, hogy valahogy mintha nyugodtabb lennék és nem olyan nehéz reggel kimásznom az ágyamból és ez nagyon jó érzés!!!! Ja és egyenesen tudok ülni végre. Köszönöm.”

Tamás Erika

“Valahogy nekem olyanok Júlia jógaórái mintha egy személyi edzőhöz és egy kinezilógushoz járnék egyszerre. Kislányom születése után depresszióval küszködtem és úgy éreztem, hogy nem bírok a munkahelyemre visszamenni. A heti kétszeri jógázás rengeteget segít. Ami még egy plussz, hogy Júliával együtt összeállítottunk egy napi 15 perces jógarutint. Ha nem is minden nap, de hetente többször azzal indítom a napomat, imádom! Amit még különösen szeretek, azok az aromaterápiás olajok használata a relaxáció alatt, ezzel máshol nem találkoztam.”

Zalai Ági – Budapest

Te mit teszel az egészségedért?

Hogyan előzöd meg a fájdalmakat, vagy ha már megtaláltak, hogyan csillapítod, szünteted meg őket?

A Feelgood Yoga házhoz viszi neked az időtakarékos megoldást magán jógaóra formájában akár angol nyelven is!

Semmi más dolgod nincs, mint megengedni magadnak egy órányi személyes „énidőt”, és a telefont lenémítva csak magadra, és a gyakorlatokra figyelni!

Ki sem kell tenned a lábad a házból, az utazáshoz szükséges időt is magadra fordíthatod. Hozok magammal jógamatracot, zenét, és panarom aromaterápiás olajokat, hogy minél jobban ellazulj a relaxációs gyakorlatoknál.

A cél, hogy teljesen feltöltődve, kiegyensúlyozottan, motiváltan folytathasd a napod!

A Feelgood Yoga egyéni jógaóráinak jótékony, komplex hatása

 • a magán jógaóráimnak tematikáját a te problémáidra, alkatodra igazítom, ami
 • rugalmassá teszi a testedet
 • lazítja a feszült nyak és hátizmaidat
 • csökkenti, sok esetben megszünteti a fájdalmaidat
 • feltölt energiával
 • motiváltabb, tevékenyebb leszel
 • rövidíti a reakcióidődet, koncentráltabb leszel
 • fejleszti a memóriád, a problémamegoldó készségedet
 • feszültség és stressz oldó
 • enyhíti a depressziós tüneteket
 • kiegyensúlyozottabb, vidámabb leszel általa
 • szabályozza a vérnyomásod

Kiscsoportos magán jógaóra

Ha a pároddal, vagy a barátaiddal szeretnél jógázni az otthonodban, az is lehetséges. Ha van elég hely, hogy mindenki kényelmesen elférjen egy jógamatracon, akkor semmi akadálya annak, hogy a megoszd velük a személyes órádat, és teredet. Így a költségek is megoszlanak köztetek.

Magán jóga két nyelven, magyarul és angolul

Ha a kiscsoportos órán olyan jógázó is van, aki nem ért magyarul, akkor az sem probléma, neki angolul is elmondom a gyakorlatokat.
De ha te két legyet ütnél egy csapásra, és kihasználnád a magán jógaórát egy kis angol nyelvgyakorlásra, akkor szólj! Téged is angolul foglak instruálni. Még izgalmasabb lesz az óra.

Kérj időpontot egyéni jógaórára most, hogy mielőbb megtaláld a harmóniát önmagadban,
testi és lelki szinten egyaránt!